Julcabaret och Rudolph the rednosed reindeer.

Vilken kväll, holymoly!! Idag när jag hämtade Lola i skolan frågade den amerikanska tjejen, Melissa, som jag åkte skridskor med för några veckor sedan om jag ville följa med på julcabaret tillsammans med henne och hennes kompis som läst om det någonstans. Visst sa jag, julmusik och dans kan ju vara trevligt såhär i juletider. Vi kom dit, satte och och beställde lite mat. Showen började och hujedamej, det var lättklädda flickor må jag säga. Inte riktigt den typen av show som jag, vi, tänkt oss..!! Jag tappade matlusten, jag var inte så sugen på mat när aktörerna sprang runt i bara bh, trosor och stövlar. Jag tittade istället hela tiden på klockan, när var det slut egentligen? Tiden gick snigelsakta, efter en och en halv timma var det äntligen slut och jag fick åka hem. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men vi hade iallafall tur med vädret ;)

Annars har jag arbetat lite idag, Lola ville leka att jag var en babyreindeer som hette Rudolph. Sagt och gjort, Sofia, eller Rudolph rättare sagt, går med på det mesta..! Vad gör man inte för de små barnen..........

När jag kom hem förut och in på mitt rum fick jag syn på lite julpynt, Michele hade pyntat några grenar så nu är mitt rum riktigt julmysigt! I det här huset förekommer det inte så mycket julpynt. Inte en endaste liten tomte finns det, vi har julgranen, några silvriga stjärnor och julstrumporna över öppna spisen. Stilrent är nyckelordet i det här hudhållet. Jag gjorde dock några apelsiner med nejlikor i som vi hängde upp i köksfönstret, superb blev det! Nu ska jag kika på bonde söker fru, spännandespännande!!

There's more to explore, never stop exploring.
/Sofia

Mitt rum är iallafall lite julmysigt, en liten julgran har jag till och med fått :)




Kommentarer
Postat av: Diana - ifrån Schweiz

hahahahahahaha !

just det! kom tänka på det nu när ja läste.

fy fasen, det glömmer jag inte heller !HAHA; jag spelade tvärflöjt och på vårt lilla genrep så gick de ju åt helvete :P haha så ja stod ju o pusta in o ut innan ja kunde börja spela ;P hahahaha!



och vårt luciatåg. hahaha, va fasen höll vi på med ;P HAHA! lilla Gurra också .. =D



btw; nej det är första och sista gången jag lussar på IKEA ;) hehe .. har nog bara skrivit om det tidigare, !!

När kommer du hem nu igen ?! o hur länge stannar du bruttan?! :D

PUSS!

2009-12-10 @ 08:59:39
URL: http://dianakines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0