Santa Claus och julstrumpor.

Jag har träffat jultomten idag! Det ni, han var på besök ända från nordpolen, inte illa. Hoppas att han observerat vilken snäll och duktig flicka jag har varit i år...!

Idag har jag varit hurtig, minst sagt. Jag och Rebecka startade dagen med en gång/löparrunda längs stranden i solskenet och avslutade med ett pass i gymmet. Puh, jag är trött i mina redan trötta ben sedan all skidåkning i helgen. Hoppas att jag har träningsvärk imorgon!

Lola och Vivvi hade balettuppvisning idag eftersom det var sista gången innan jullovet. De var helt oemotståndligt söta i sina balettklänningar! Rebecka var med också för att hon flyttar till sin nya familj imorgon i north van och hade semester idag haha. Efter dansen gick vi för att träffa tomten och det var minst sagt uppskattat. Han läste saga och sjöng frozty the snowman, rudolph. Supermysigt, fick mig att känna av julen lite. Det är så svårt att få julkänslor här, vet inte riktigt varför. Men det är så grönt överallt, tack gode gud för att det är kallt iallafall. För kallt är det vill jag lova, snorkallt! Jag gillar det, vinterkyla och solsken är det bästa som finns!!

Idag har vi också inhandlat julgranen, största granen försäljaren hade skulle vi ha. Fin var den iallafall och imorgon ska den pyntas. Julstrumporna har hängts upp ovanför den öppna spisen, jag fick också en. Imorgon ska jag inhandla några julklappar. Vet inte vad jag ska köpa till familjemedlemmarna här........ Vi ska ha julafton på måndag och torsdag här eftersom jag åker hem nästa fredag. Helt unbelievable att jag kommer hem till Sverige nästa lördag. Känns som att jag inte gått på svensk mark på år och dar samtidigt som det känns som att tiden bara rusat iväg!

There's more to explore, never stop exploring.
/Sofia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0