Storstad och småstadsbor.

Godnatt!
Hela dagen har spenderats i Göteborg, ja verkligen hela dagen, från 10.00-22.00. Underbart mysigt har det varit.
När vi kom fram till den stora staden mötte Johanna upp sina småstadsvänner och vi strosade runt i affärer, handlade ett och annat samt fikade, fikade och fikade. Det spenderades en hel del pengar på mat, mat är gott.
Så småningom tröttnade vi på att strosa runt i affärerna och vi begav oss hem till Johanna i Mölnlycke för att äta ännu mera. Väldigt mycket äta på oss, men det är faktiskt något vi är vldigt duktiga på, en talang skulle man väl kunna säga. Johanna har för övrigt världens finaste hus, helt seriöst. Dit ska jag flytta när jag kommer hem från Kanda och jag fått nog av Lidköping, jag kan bo i städskrubben om det skulle vara så..! Helt okej för mig.

Nu är jag måttligt trött och borde sova. Men jag har ju som sagt inget arbete att stiga upp till så varför skall jag gå upp i ottan? Nej, imorgon tänker jag ta sovmorgon, den här dagen har varit ganska påfrestande.

There's more to explore,
/Sofia



Min storstadspärla.

Kommentarer
Postat av: Diana - ifrån Schweiz

Hehe, jag förstår detta. hade heller ingen nervositet förens jag satt på flyget .. jag tror inte man/du har fattat att man verkligen skulle bort. att man inte skulle träffa sina vänner o familj på ett tag (nu så ska ja ju hem i oktober, sköönt ändå , fast är rädd att ja får hemlängtan då?!) iaf iaf.



Jo ja ska få egen lägenhet den 1 oktober, vilket för mig känns supersköönt, att bo med familjen var jätte mysigt i början, man hade ngr att va med osv.. men att vakna på lördagsmorgonar av att barnen skriker är ingen hit.. det känns som man alltid är på "jobbet" liksom, barnen drar i en även fast man är ledig .. men men :)



tips tips tips; min hemlängtan kom efter 2a veckan, det var sjuukt jobbigt men tipset är väl bar aatt inte försöka hålla inne det, utan bara "gråta ut" eller prata med föräldrarna .. hehe, för jag hade klupen i halsen i 2 dagar, sen brast de och genast kändes det sjukt mkt bättre ! :)

och det sociala måste man väl få upp ganska snabbt (facebook är superbra!), för ja mår s sjukt mkt bättre när ja socialiserat mig med andra au pairer/ungdomar! Svenska Kyrkan är bra också, tror absolut de finns i vancouver?!



sen vet ja inte, lev livet , ta vara på allt. för jag har insett att ja faktiskt inte skulle vilja hem till lisch vardagen.. usch!

2009-09-17 @ 16:49:47
URL: http://dianakines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0