Vi är inte nådiga, på söndag blir det hockey.

Innan vi börjar berätta om en fantastiskt bra dag måste vi bara få ur oss en liten grej, VI HAR KÖPT OSS VARSIN HOCKEYBILJETT! Och inte till vilken match som helst, på söndag klockan 21.00 kommer jag och Amanda att stå och heja på Sverige som spelar mot Finland. Det lär bli riktigt skoj! Sofias första hockeymatch ever blir en OS-match, GALET! Jag ska läsa på så att jag inte känner mig helt bortkommen..

Till dagen. Det har varit strålande sol och Vancouver har visat sig från sin allra finaste sida. Vi vaknade som sagt upp alldeles lagom i tid, åt flingor, ägg och drack smoothie. Finfin start på dagen. Sedan begav vi oss in mot downtown där vi träffade Karin och Beckisen. Vi strosade runt, tittade på den stora OS-elden, promenixade till English Bay och tittade på OS-märket. Mycket OS må jag säga. Fruktansvärt mycket folk var det inne i stan också, har aldrig någonsin sett så mycket folk i Vancouver men vilken stämning det är!

Amanda har inhandlat sig en stor Sverigeflagga, så nu är vi utrustade med varsin. Vi har varit på jakt efter Sverigetröjor också så nu har vi några alternativ att välja på. Och ansiktsfärg skall målas i HELA fejjan. Är det hockeymatch så är det..!

Imorgon är det turistande och picknik i Stanley Park som står på schemat. Och på kvällen är det curling-match, vi har inte lyckats hitta någon biljet åt Amanda än, men vi ska fram och se vad biljettgubbarna har att erbjuda imorgon. Annars gjorde det inget sa hon, "Nu ska vi ju trots allt på hockey!" och Sverige spelar mot Tyskland samma tid som vi är på curlingen så det gick ingen nöd på henne..

There's more to explore, never stop exploring.
/Sofia und Amanda







Kommentarer
Postat av: Amandas pappa

Bra jobbat tjejer! Jättekul att ni får se en klassiker i OS sammanhang. Lova nu att heja ordentligt. Ruotsi!! Ruotsi!!

2010-02-17 @ 07:07:06
Postat av: ensam lidköpingsbo

jag är inte avundsjuk på er, inte det minsta! ha det så jäkla sköj brudar!! :)

2010-02-17 @ 10:54:07
Postat av: monica

Magnus är inget avundsjuk!!!! Vad roligt, hoppas att det blir en bra och häftig upplevelse för er.Kram Monica

2010-02-17 @ 18:37:26
Postat av: Anonym

2010-02-18 @ 11:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0