Svenskar i Vancouver.

Hejhopp!

Idag startade jag dagen med att åka hem till Josefin, en svensk au pair, för att hjälpa till att passa barn medan deras mammor hade ordförenademöte med den svenska föreningen SWEA,http://www.sr.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2151&grupp=9995 Barnen var under fyra år och skiftade mellan svenska och engelska. Helt otroligt egentligen! Det kändes ganska underligt att träffa sp mycket svenskar på en och samma gång. Annars när man är ute här och hör en svensk blir man alldeles till sig och börjar genast prata med varandra. Konstigt egentligen hur trygg man känner sig tillsammans med någon från ens hemland..

Här har ni en länk där ni kan läsa lite kort om Vancouver och Whistler --> http://svt.se/2.114154/1.1848254/vancouver_och_whistler?lid=puff_1855992&lpos=extra_0. http://svt.se/2.114157/infor_os_2010?&lid=puff_1757475&lpos=extra_0.

Jag har haft en finfin helg och ser framemot en ny vecka innehållande OS-öppning och kanske en skymt av the Olympic flame!

Pappa, jag ska försöka sitta barnvakt åt finnen. OCH försöka smöra till mig en hockeybiljett... Kommer du på besök lovar jag att göra allt för en hockeybiljett, bäst att du kommer med andra ord ;)

There's more to explore, never stop exploring.
/Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0